A zöld tea jótékony hatása anyagcserénkre

A mindennapos zöld tea fogyasztás számos kedvező hatással bír. Tumoros megbetegedések megelőzősében is elengedhetetlen szerepe van a zöld teának. A zöld teában lévő egyik vegyület a daganatos sejtek halálához vezet

Zöld tea - A fölös túlsúly leadásában is fontos funkciója van a zöld teának. Tanulmányok bizonyították, hogy a zöld teában fellelhető összetevők jótékonyan befolyásolják a vér koleszterin szintjét. A fölösleges kilók legyőzésében meghatározó szerepe van a zöld tea anyagcserére gyakorolt pozitív hatása. Zöld tea tanácsok a tea.hu weblapon. Gyakori testmozgással párosítva a zöld tea fogyasztó hatása még észrevehetőbb testsúly csökkenést vált ki. Gyorsítja az anyagcserét ami a zsírégetésben tölt be elengedhetetlen funkciót.

A rendszeres zöld tea fogyasztás hatása sok ember kíváncsiságát felkeltette. Mert a zöld tea számtalan pozitív hatással rendelkezik. Számos kutatási eredmény bizonyította, milyen kedvező hatása van, ha zöld teát fogyasztunk. A zöld teák fogyasztása csökkenti a daganatos megbetegedés kialakulásának veszélyét. A megbetegedés legyőzésében is segít. A zöld teában meglevő egyik alkotóelem olyan folyamatokat hoz működésbe, ami a beteg sejtek elhalásához vezet. Míg normális sejteket sértetlenül hagyja.

Címkék: zöld tea

Forrás: tea.hu, 2016-12-07 19:10