A bútorszállítás rendszeres hibái és a megoldás: Bútorszállítás

Igényes költöztetés baráti díjcsomaggal. Több esetben idéz elő idegesítő szituációt, hogy a költöztetés után az ár magasabb a vártnál. Ennek búcsút mondhat, ha ezt a költöztető csapatot választja

Fuvarozás - Tudjuk, hogy az emberi vázizomzat nem ilyen súlyok mozgatására lett fejlődve. Költöztetés infók az olcsokoltoztetes1.hu weblapján. Nagy nyomás miatt kezünk, gerincünk, csípőnk és bokánk szokatlan terhelést kap. Azonban egy jártas költöztető cég mindig erre specializálódott eszközöket alkalmaz a komoly tárgyak költöztetéséhez. Mondjuk heveder vagy hám használatával a a súlyt viselő szakképzett emberek hátára egyenlő megterhelés jut. Biztonságosan szállítanak súlyos bútorokat anélkül, hogy a berendezés épségét kockáztatják.

Költözéskor igazán elengedhetetlen, hogy milyen körülmények között kerülnek fontos eszközeink a korábbi helyéről az új helyére. Gyakran az ismerősöket kérik meg abban, hogy legyenek segítség a szállításban. Ami azonban gyakori problémához vezet. Azzal kezdődően, hogy a nehéz bútorok mozgatása nem is olyan felhőtlen. Azt gondoljuk, hogy a négy saroknál egy-egy ember megemeli, majd lecipeli és felrakja a teherautóra. Csakhogy az ilyesmi amatőr megszokások során szoktak igen rondán megsérülni az eszközeink. Ami szintén balesettel járhat.

Címkék: költöztetés

Forrás: olcsokoltoztetes1.hu, 2017-01-15 22:18