Autós kihangosító vásárlás

Elegáns autós kihangosítót rendelhet jó árakon. Autós kihangosító megrendelés előtt figyelmesen nézze meg ezt a webáruházat

Bluetooth autós kihangosító - USB csatlakozón keresztül tölthető a telefon. Autós kihangosító részletezése ezen a weboldalon. A minőségi autós kihangosító saját mikrofonja kiszűri a menetzajt és még akkor is nagyon jó minőségben veszi a beszédhangot ha a csatlakozó messze van a vezetőtől. A föld legnagyobb internetes kereskedőjénél máig 5600 vásárló véleményezte és négy és fél csillagot ért el a maximális 5-ből. Egy tökéletes autós kihangosítóhoz három év garancia is jár. A Flexsmart X2 egy szivargyújtó csatlakozóval rendelkezik, amelyhez egy flexibilis nyak van csatlakoztatva.

Egy profi autós kihangosító elején van a kihangosító rész. A vezérlőn lévő nyomógombokkal felvehetjük a érkező hívást vagy megszakíthatjuk. A zenéket léptethetjük előre hátra illetve megállíthatjuk illetve indíthatjuk. Egy jó autós kihangosítón van egy forgatható gomb is ezzel a hangerejét állíthatjuk, vagy a frekvenciát tudjuk manuálisan léptetni. Az autós kihangosító vezérlőn helyezkedik el mikrofonon át telefonjainkat kihangosítva is bonyolíthatjuk.

Címkék: autós kihangosító

Forrás: gogroove.hu, 2017-01-15 15:21