Nebbia. Divatos design minőségi anyagok felhasználásával.

Nebbia fitness és bodybuilding sportruházat. 

A Nebbia felkért sportolókat, hogy közreműködésükkel legyenek a termékek fejlesztve, hogy kényelmes, és praktikus legyen a megvásárolt ruhadarab. Sportolók közreműködésével -  nem csak sportolóknak.

Röviden szerintem ez a  Nebbia fitness  rövid mottója. Rendszeresen megújuló darabokkal lepi meg a vásárló közönségét. Legújabb a Nebbia - Légy Merész! elnevezésű darabok, melyek nemrég kerültek ki a tervezőasztalról és egyből az értékesítési láncban (webshopban) Te is megtalálod. Trendi szabás, merész szín összeállítás.

Tervezésnél elsődleges fontos szempont a kényelmes viselet. Elég kellemetlen edzés / mozgás közben azzal foglalkozni, hogy csúszik, nem tart, fájdalmasan bevág itt-ott vagy esetleg kibuggyan. Te is jártál már így?  Nem fordult elő még egyszer sem? Akkor Te biztosan Nebbia fitness sportruházat darabjait viseled!

Nem véletlenül szeretik, használják, forgalmazzák neves ismert sportolók is.
Az anyag kiválasztásánál fontos szempont volt az elégséges rugalmasság, kényelem és funkcionalitás. A rendszeres megterhelő edzés, vagy csak a napi szükséges mozgás és után hamar megszáradjon a viselt darab. Az is nagyon fontos ha nem tudsz, vagy nem akarsz egyből átöltözni, hogy  minél hamarabb száraz legyen a bőröd is.
A divatos - trendi, egyedi szabás és az új színkombináció mind fontos ismertetője a Nebbia fitness sportruházatnak. Már messziről felismerhető az egyedi szabás és szín összeállítás.
Tűnj ki Te is a tömegből és válassz a Nebbia ruáiból.
Ha Nebbia ruhában lépsz be az edzőterembe mindenki odafigyel rád. 
Ezeket a ruhákat nem csak edzőteremben viselheted hanem az utcán vagy otthon szabadidődben is kényelmes kellemes viseletet biztosít számodra.
Hosszútávon is megőrzi minőségét, tartós, kényelmes és divatos.

A Nebbia fitness sportruhákban Te is megtalálod a számodra megfelelő fazont és méretet.

Légy szexi! Légy Merész!

Nézz szét a www.protein4u.hu/nebbia-noi-fitness-ruhazat  webshopban és keresd az új  NEBBIA – Légy Merész darabokat!

Forrás: protein4u.hu, 2017-05-16 11:34