Részecskeszűrő árak

A részecskeszűrő cseréje nagyon magas díj. Nagyon mélyen a pénztárcánkba kell nyúlni

Részecskeszűrő - A részecskeszűrő baja jellemzően 160 ezer km körül bukkan elő. Ez leginkább a gépjármű felhasználásától függ. Akik kiváltképp kis távokon használják, korábban találkoznak a fennakadással. A részecskeszűrő tisztítja önmagát. Ám ehhez nagyobb fordulatszámon kell autózni több ideig. A regenerálódás folyamata beindul, a részecskeszűrőben megtalálható korom kiég.

A rossz minőségű részecskeszűrőt korrigálni vagy tisztítani kell. Előbbi irdatlanul borsos költségű, míg utóbbi pénztárcabarát módszer. Régi kocsi vétele előtt sajnos nem tesztelhető le a részecskeszűrő állapota. Sajnos tengernyi alkalommal a részecskeszűrő el van tömődve, de még a check lámpa nem világít. A részecskeszűrő állapota nem tesztelhető le szétszerelés nélkül.

Gondolhatunk a részecskeszűrő hibájára, ha a személygépjármű üzemanyag fogyasztása nőtt míg a teljesítménye különösen romlott. Ha a részecskeszűrő check lámpája felvillan, ne essünk pánikba. Menjünk ki az autópályára és pörgessük fel az autót. Ha ez sem válik be, keressünk fel egy részecskeszűrő specialistát. Részecskeszűrő javaslatok ezen a weblapon. A Szűrőrészecske részecskeszűrő honlapon olvasható tipp. Aki az új részecskeszűrő árának töredékéért kiégeti a részecskeszűrőt.

Címkék: Részecskeszűrő

Forrás: reszecske-szuro.hu, 2017-07-06 17:28