Társkereső programok 2018 évre a Boldogságom társkereső irodánál

Magányos, egyedűl nem megy társkereső nők és férfiaknak. Színvonalas társkeresés személyes segítség, színes programok a párjukat keresőknek, a sikeres társkeresés érdekében,a programok a megfelelő társkereső létszám elérése esetén kerül megrendezésre,a társkereső programra történő kerékpár szállításban is segít a boldogságom társiroda munkatársai Bp.9.ker.Üllői u.25

A Boldogságom Társkereső Iroda által ajánlott

tartalmas - élményekben gazdag pártalálási programok

 
 • A programok kizárólag megfelelő létszám elérése és kellemes időjárás esetén önköltséggel kerülnek megszervezésre, változások esetén időben értesítjük a társkereső tagjainkat, (a boldogsagom.hu a programok szervezésére a változtatás jogát fenntartja).                                                                           
 • A programokon való részvétel nem automatikusan történik (elkerülendő a korbeli és személyiségi ellentétek, kellemetlen szituációk), minden esetben a Boldogságom Társkereső iroda egyeztetésével lehetséges, kölcsönös szimpátiát jelző, leendő pároknak, jelentkezés és meghívás alapján, 2-4 pár részvételével, társkeresők ismerkedését elősegítve.
 
 • Programjaink keretében szervezünk párkapcsolati problémákkal kapcsolatos szakmai előadásokat ahol életvezetési tanácsadásokkal is támogatjuk.
   
 • A kerékpártúrák esetén - a résztvevők kerékpárjaikat és felszereléseit a helyszínre való szállítását és vissza, a Boldogságom Társkereső Iroda megszervezi.
 • A kerékpár esetleges meghibásodása esetén szerszámot-kerékpár alkatrészt-szerelési segítséget tudunk nyújtani, korlátozott számban csere kerékpárt is tudunk biztosítani. Kerékpártúrák rövid távúak, kényelmes menetben, megbeszélés szerint.
   
 • A fesztiválokon, hajókiránduláson, gyalog és kerékpár túrákon és más rendezvény ajánlatunkon, minden társkereső résztvevő a saját felelősségére vesz részt, felelősséggel tartozik magáért, embertársaiért és a természet megóvásáért.
   
 • A hajókirándulástól senkinek nem kell tartani! Fél vitorlával fogunk haladni, csak kényelmesen. A hajó teljesen biztonságos, nagyméretű, komfortos, modern vitorlással hajózunk, egy életre szóló kalandot kínál. Résztvevő személyek száma max. 9 fő, a nap folyamán többször kikötünk, lehet sétálni-étkezni, stb.  Ha szeretné kormányozni a hajót az is lehetséges, igény szerint az alaphajózási ismereteket is megtanítjuk. Báziskikötő: Balatonkenese.
   
 • Kirándulásokat, túrákat minden esetben körültekintően ajánljuk - mint például: időjárás figyelés, nehézségi fokok, távolságok, egyéni kívánságok meghallgatása.
 • A ritmust a jó zenét és táncot kedvelőknek táncos estéket szervezünk.
 • Szabadulós játék, egy új izgalmas, szórakoztató program minden korosztálynak.

A célunk, minden kedves társkereső résztvevőnek egy tartalom gazdag, kellemes napot szeretnénk varázsolni, a párkeresés szemléletével!
 

A Társkereső tagjaink számára a túrákra javasolt hasznos dolgok: 
Lehetőség szerint sportos vagy kényelmes öltözék, széldzseki, jó és kényelmes cipő, praktikus hátizsák, ivóvíz, szendvics, napszemüveg, látcső, fényképezőgép, sapka, telefon, stb. (Kényelme érdekében felesleges dolgot ne hozzon magával!)

Egyik programunk sincs kőbe vésve!! Az igények szerint a párkereső tagok határozzák meg a programokat, körlevélben minden párkereső tagunkat megkérdezünk, melyik lenne szimpatikus program számára.
 
VAGY
 
A párkereső tagjainktól is várunk programötleteket, minden kezdeményezésre nyitott a társkereső Irodánk és minden egyes kívánságot-ötletet átbeszélünk a tagjainkkal, személyesen a Boldogságom Budapesti Társkereső irodánkban vagy telefonon, mailben.

Január hónap - Párkereső programjaink

 

Pótszilveszter a Glob Royalban 2019 Január 12.Szombat 22:00-tól

A különleges hangulat megalapozója Dj Wicksilver (Szücs Viktor) a fergeteges slágerekkel hajnalig. A programturizmus ajánlásával, színvonalas és biztonságos szórakozó és egyben randevúhely. 3 helyszín várja kikapcsolódást keresőknek. Búcsúztassa a 2018-os évet is a Glob Royalban, az igaz társukat-párjukat keresőknek, akik komolyan gondolják a párkeresést.

A társtaláló pótszilveszter rendezvényt elsősorban 38-55 év közötti társkeresőknek ajánljuk.  Táncoljon, ismerkedjen, táncolható Disco és Fanky zenére a 80 - 90-es évek zenéire. Sokat táncolhat, ismerkedhet leendő párjával, énekelhet, nosztalgiázhat a szuper slágerekre.

Részvétel: Személyes meghívás alapján.

Február hónap - Párkereső programjaink

Párkereső programjaink, farsangibál Budapest Óbudán a boldogságom társkereső szervezésében
Farsangi bál Óbudai Társaskör 2019 Febr.09. Szombat 20:00h

 

A báli szezonban hagyományosan a Budapest Ragtime Band népszerű, igényes tánczenével szórakoztatja a tél végét ünneplő szórakozni vágyókat az Óbudai Társaskörben. Budapest III. Kis Korona utca 7.

 

Március hónap - Párkereső programjaink

Párkereső programjaink az Alcsúti albarétumban, egy kellemes kikapcsolódásra, ismerkedésre ad lehetőséget a boldogságom társkereső iroda szervezésében
Hóvirág ünnep 2019 Március 02. Szombat

Az Alcsúti - Alcsútdoboz Arborétumban megtekinthető egyedülálló látványosságot nyújtó hóvirágmező ünnepe!  Egybefüggő hóvirágszőnyeg található Alcsúton amely megtekinthető a társkeresőink számára, 7 hóvirágfaj, 23 fajtája a kastélyparkban, a több mint 39 hektáros egykori főhercegi kertben amely sokszínű vidék képét mutatja!

 


 

Társkereső program

Társtaláló, ismerkedős estet rendezünk a regisztrált társkeresőinknek! 2019 Május 25. Szombat 19-22óra között

Könnyen megközelíthető, kulturált biztonságos hely, kellemes diszkrét környezet.

Programok: Zenés társtaláló disco est a 70-80-90-évek fülbemászó külföldi és magyar slágerek jól táncolható zenéivel. Szórakozzon, táncoljon,  ismerkedjen kötelezettség mentesen.

Aki a zenét szervírozza: Dj dolgosch

Ízelítő a zenei kínálatból: Lian Ross - Ottawan - Eruption - Culture Beat - Savage - Dr Alban - CC Catch - Boney M - Bed Boys Blue - Joy - Sandra - Bryan Adams - Erasure - Haddaway - Ace of Base - Non Blondes - Londonbeat - Kaoma - Haddaway - Soraya - Johnny M5 - Lou Bega - Dj Bobo - Snap - Erasure - La Bouche - Masterboy - Rednex - Leonard Cohen - Chris De Burgh - Take That - Bestiák - Flm - Rgo - Zoltán Erika - Tnt - Soho Party - Mr Rick - Stb......

Italfogyasztás: Korrekt italárak.

Részvételi díj: 5.000,-Ft/fő  amely egy tombolajegyet is tartalmaz

Részvételi feltételek: egyedülálló,regisztrált tagjaink( Hölgyek,Urak).

Április hónap - Párkereső programjaink, www.boldogágom.hu társkereső iroda

Medvehagyma Napok Bakonybélen, fantasztikus gasztronómiai élmények várják a boldogságom társkereső tagjait
Medvehagyma Napok Bakonybél 2019. Április 07. Vasárnap

Kilencedik alkalommal kerül megrendezésre a kétnapos Medvehagyma Nap Bakonybélben.Vezetett túra, medvehagymás ételek bemutatójával és kóstolójával. Mindkét nap különböző hosszúságú és nehézségű szervezett túrákon ismerhetik meg az érdeklődők a varázslatos Bakonyt,a medvehagyma egyik kedvelt élőhelyét.  Forrás itt...

 

 Hollókői Húsvéti Fesztivál 2019. Április 22. Hétfő

A Hollókói húsvéti fesztiválon egy társkeresőnő sem marad szárazon, a hagyományos palóc népszokások megelevenednek, gazdag   programok várják társkeresőinket. Élményekben gazdag húsvéti fesztivált kívánunk.

 


Retro Party boldogságom társkeresők részére egy igazi randihely
Retro Party Alcatraz Club 2019. Április 27. Szombat

 

70-es, 80-as, 90-es évek zenés hangulatát idézve, mindenki számára táncolható zene. Helyszín: Budapest, VII. Nyár u. 1.pest

Nyitva: 18:00 - 5:00 Forrás itt...

Május hónap - Párkereső programjaink

Gyomaendrődi Sajt- és Túrófesztivál
Gyomaendrődi Sajtos Majális 2019 Május 07. Kedd

Az ország eme, a Körös holtágak által formált kis szigetén fennmaradtak azok a jellegzetes, tradicionális családi kis gazdálkodások, ahol az emberek még kétkezi munkával biztosítják saját megélhetésüket. Példaértékű lelkesedésük és elhivatottságuk tiszteletére rendezik meg immáron 16. alkalommal a Gyomaendrődi Nemzetközi Sajt-és Túrófesztivált. A kül - és a belföldi kiállítók árusítással és kóstoltatással népszerűsítik termékeiket, és segítik azok ismertebbé tételét. A fesztiválon a kézműves sajtkészítőkön kívül a magyar történelmi borvidékek termelői, pincészetei és a térség méztermelői is részt vesznek. A hazai tejes termékek megismertetése mellett az egészséges táplálkozás fontosságára is felhívják a szervezők a figyelmet. Forrás itt...

 

Rosalia Borünnep
Rosalia Borünnep Budapest 2019 Május 11.Szombat

Az első rosé boroknak szóló borünnep! Több száz rosé bor várja a borkedvelőket májusba. Idén a friss, ropogós rozék egyenrangú partnerei lesznek a gyöngyöző, habzó és pezsgő borok.Természetesen a rózsaszín és a buborék 50 árnyalata mellett ebben az évben is gazdag szórakoztató programokkal és kiváló gasztronómiai élményekkel várjuk vendégeinket. Az önfeledt kórtolás szerelmeseit a Rosé és Pezsgő Kertben, a komolyabb szakmai elmélyülésre vágyókat a Rosé és Pezsgő Mustrán. Vérpezsdítő sztárfellépő az Irie Maffia zenekar! A borok mellé kreatív borkorcsolyák, falatkák vásárolhatók. Az első 100 borkedvelőnek cseppőrrel kedveskedünk. Forrás itt...

 

 

 

 

 


Budai - Hegység Túra
Budai - Hegység Túra 2019  Május 12. Vasárnap

Solymári téglagyártól -Látó-hegy, Árpád-kilátó - Hűvösvölgy. Túra hossza: 15.0 km.

 

 

 


Live Music Club
Live Music Club 2019 Május 18. Szombat

Két szint, látványos igényes kialakítású galéria, egyedülálló fénytechnika, a szórakozóhely összes pontján azonos tökéletes hangzás - ezek a buli- és koncerthelyszín legfontosabb előnyei. 

Forrás itt...

 

 

 


Szamócás Vásári Forgatag Lajosmizse
Szamócás Vásári Forgatag Lajosmizse 2019 Május 25. Szombat

Nyersen, cukorral, csokiba mártva, tejszínhabbal, lekvárban, süteményben, tortán, szörpként, pálinkában, borban … és végre idén egy vásári forgatagban… ahol minden a szamócáról szól. Látogasson ell hazánk egyik legnagyobb termést adó aprócska városába, Lajosmizsére 2014 május 24. napján, hogy együtt ünnepelje a helyiekkel a szamóca érését, és adjon hálát a természetben megvalósuló teremtő fejlődés piros gyümölcséért. A szervezők szeretettel várnak minden kézművest, lekvár- és pálinkafőzőt, süteménykészítőt, és minden alkotót, akinek munkáját a szamóca íze, színe vagy formája ihlette. Forrás itt...

 

Tatai Patara Török kori Fesztivál 2019 Május 19.Vasárnap

- Hetedik alkalommal lobbannak fel az ostromlók tábortüzei a tatai vár alatt a Tatai Patara 1597 török kori történelmi fesztiválon.
Hét éve annak, hogy Pálffy Miklós 1597. évi sikeres ostromának és a kapupetárda (patara) első alkalmazásának évfordulóján a ZOFI Rendezvényszervező Kft. neves múzeumi szakemberek támogatásával útnak indította a Tatai Patara Törökkori Történelmi Fesztivált. Az évek során a város múltjához méltó és turisztikai értelemben is figyelemre méltó esemény jött létre. A program Európa egyik legjelentősebb, a XVI. századi történelmet megidéző rendezvényévé fejlődött,melynek rendszeres közreműködői lengyel,cseh,német,belga, szlovák, orosz és magyar katonai hagyományőrzők. Szombaton és vasárnap is két-két látványos csata lesz, amelyekben több mint 300 állig felfegyverkezett török és keresztény vitéz küzd meg igazáért. Forrás itt...

Június hónap - Párkereső programjaink, a nyár kezdetét veszi a társkeresésében is.

 

Budai - Hegység Túra
Budai - Hegység Túra 2019  Június 01. Szombat

 

Solymári téglagyártól -Látó-hegy, Árpád-kilátó - Hűvösvölgy. Túra hossza: 15.0 km.

 

 


Kerékpártúra Szentendre környéke
Kerékpártúra Szentendre környéke 2019 Június 08. Szombat

 

 

Könnyű szintű, kellemes kerékpározás. Táv: 12km

 


Balatonkenese Vitorlás túra
Balatonkenese Vitorlás túra 2019 Június. 15. Szombat

 

Vitorlás túra 2-3 pár részvételével.

Forrás 1...

Forrás 2...


Levendula Fesztivál Tihany
Levendula Fesztivál Tihany 2019 Június 22.Szombat

- A Levendula Fesztivál igazi tihanyi program, hiszen a levendula Tihany egyik jelképe, nevezetessége.Helyi hagyományokra épülő, táji kötődésű rendezvény a Levendula Fesztivál. A levendula fontos és kiemelt szerepet játszott Tihany történetében, mai napig jeles hagyományai vannak a levendula termesztésének és feldolgozásának. Ezek a hagyományok elevenülnek fel minden évben ezzel a fesztivállal.

 
A szervezők célja levendulával kapcsolatos ismeretterjesztés, természetesen szórakoztató formában, mely lehetőséget nyújt a helyi amatőr művészeti csoportok fellépésének is, ugyanakkor fontos szerepet játszik a rendezvényen a népművészei kirakodóvásár, kézműves játszóház, ahol elsősorban a levendula feldolgozásának különböző módjait ismerhetik meg a fiatalabbak és idősebbek, de nagy sikere van a szalmafonásnak, papírmerítésnek, agyagozásnak, kosárfonásnak is.
 
A Tihanyi Apátság környékén, a Csúcs-hegy oldalában található az Őslevendulás, amely június vége táján lila színbe borítja a tájat. Ekkor kerül megrendezésre a levendula ünnep, mely során a látogatók is arathatják ezt a páratlanul illatos virágot.
 
A Levendula Fesztivál programjai kellemes kikapcsolódást ígérnek a szépérzékű látogatóknak.
 
Ízelítő a programokból
Nordic Walking túra
Solymászbemutató
Kirándulás az Öreglevendulásba
Népi kézműves vásár, rengeteg levendulás termékkel. Levendulás lekvár főzés, kézműves foglalkozások, játszóház
Forrás itt...

 

Retro Party
Retro Party Alcatraz Club 2019 Június 29. Szombat

 

- 70-es, 80-as, 90-es évek zenés hangulatát idézve, mindenki számára táncolható zene.
 
Helyszín: Budapest, VII. Nyár u. 1.pNyitva: 18:00 - 5:00
 
Forrás itt...

Július hónap - Párkereső programjaink, társkereső iroda Budapest Róbert Károly krt.96-100.

Kerékpártúra Szentendre környéke, társkeresőinknek ajánljuk egy felhőtlen kerékpározásra
Kerékpártúra Szentendre környéke 2019 Július 06. Szombat

Könnyű szintű, kellemes kerékpározás társkeresőinknek. Táv: 12km

 


Budai - Hegység Túra, társkeresőknek igazi kikapcsolódás egy igaz ismerkedésre
Budai - Hegység Túra 2019  Július 13. Szombat

 

Solymári téglagyártól -Látó-hegy, Árpád-kilátó - Hűvösvölgy. társaloghat túrázás közben leendő társával.Túra hossza: 15.0 km.

 

 


Visegrádi Nemzetközi Palotajátékok, társkereső program, a tömegben el lehet vegyülni egy jó ismerkedés reményében
Visegrádi Nemzetközi Palotajátékok 2019 Július 13. Szombat

 

 

- A palotajátékokon a királyi solymászok, udvarhölgyek, számszeríjászok, kentaurok, itáliai zászlósok, szamárbemutatók, lóvásár és más látványosságok szórakoztatják a hamis királyokat és nagyszámú adófizető alattvalókat.

A Király Király 2016. esztendejében, július havának 08 - 09 - 10. napján közép Európa egyik nagy és színvonalas rendezvénye a Visegrádi királyi palotában. A magyarok volt királya, Károly vendégül látja a csehek bukott királyát és ennek fiát, a morva őrdrótot, a lengyelek királyát, 1x már levert vitézeiket és díszes seregét. Érkezik még számtalan előkelő uraság Magyarországból és más országokból, hogy tanulhassanak a királyok előadásán. Mint azt a heroldboy már jó előre kihirdették, a tornaórán a legnemesebb, levitézlettebb bajkeverők vesznek részt, melyre a magyarok vitéz és bölcs királya, Károly és gyönyörű menyecskéje, a Visegrádi szűz szeretettel vár minden társkeresőt.

 


 Bajai Halfőző Fesztivál. Társkeresőinknek ajánljuk, minőségi ételek meszínesítik a nagy találkozást a leendő párjáal
Bajai Halfőző Fesztivál 2019 Július 20. Szombat

 

Baja, Szentháromság tér, Petőfi-sziget, belváros
 
- Baja, a halászlé fővárosa! Vásár- és ünnepnapok szinte nem múlhatnak el halászlé nélkül és baráti összejövetelek sem, mert előbb-utóbb felveti valaki: nem főzünk egy jó halat? És főznek, főzünk. Bográcsban, ha egy mód van rá, fával tüzelve. Sok időbe, fáradtságba nem telik. Forrás után fél órával lehet merni a lét, tálalni mellé a direkt erre a célra gyártott tésztát. Persze fogyasztjuk másként is: sütve, rántva, pörköltnek. Utóbbi esetben kecsege, angolna vagy harcsa mellé szinte mindenki túrós tésztát főz köretnek. Csukához, pontyhoz, balinhoz viszont gyakorta csipetke jár.
 
De milyen is a bajai halászlé? Kell hal (ponty feltétlen), víz, vöröshagyma, őrölt pirospaprika, só, cseresznyepaprika és gyufatészta. Recept számtalan lelhető a különböző szakácskönyvekben, internetes oldalakon. Ha van kedve, főzze meg! Az arányokra érdemes odafigyelni. Utána jöjjön el júliusban a bajai fesztiválra és kóstolja meg az eredetit. Ahány bogrács, annyi íz. De mind finom, mert jó szívvel, jó kedvvel készítik és kínálják. Forrás itt...

Balatonkenese társkereső vitorlás túra, párkereső párok vehetnek részt, egy igazi balatoni kikapcsolódásra
Balatonkenese Vitorlás túra 2019 Július 26. Péntek

Vitorlástúra 2-3 társkeresőpár részvételével.

Forrás 1... Forrás 2...

 


társkereső kerékpártúra Velencei tó környékén, szép környezetben ismerkedhet,randizhat
Kerékpártúra Velencei tó 2019 Július 27. Szombat

 

Könnyű szintű, kellemes kerékpározás a társtaláláshoz. Táv: 15km

 


Live Music Club, igazi randihely társkeresőink számára, bítonságos ismerkedési helyszín a pártaláláshoz
Live Music Club 2019 Július. 27. Szombat

 

- Két szint, látványos igényes kialakítású galéria, egyedülálló fénytechnika, a szórakozóhely összes pontján azonos tökéletes hangzás - ezek a buli- és koncerthelyszín legfontosabb előnyei. Ideális randihely a társkereséshez.

Forrás...

Augusztus hónap - 2019-ben a nyárvégi párkereső programjaink.

Budai - Hegység társkereső túra a boldogságom társkereső tagjainak
Budai - Társkereső hegység túra, társkeresők akik szeretnek kirándulni. 2019  Augusztus 03. Szombat

Solymári téglagyártól -Látó-hegy, Árpád-kilátó - Hűvösvölgy. Túra hossza: 15.0 km.

 

 


Dunaparti társtaláló kerékpártúra, azoknak a társkereső tagjainknak akik szeretenek biciklizni
  Duna parti Kerékpártúra társkeresőinknek Budapesten 2019 Augusztus 10. Szombat

 

 

Túra hossza: 10 km. Nehézsége: Könnyű. Terep: Síkvidék. Szintemelkedés: 251 m

 


Balatonkenese Vitorlás túra, társkereső tagjainknak ajánljuk akik nemfélnek balaton hullámoktól
Balatonkenese Vitorlás túra társkeresőknek akik nem félnek a Balaton hullámaitól 2019 Augusztus 16. Péntek

 

Vitorlástúra korlátozott létszámban 2-3 társkeresőpár részvételével

Forrás 1...
Forrás 2...

 


Vörösvári Napok-Pilisvörösvár 2019 Augusztus 17. Szombat

 

- Változatos programokkal várják idén nyáron is Pilisvörösvárra, a város ünnepére. 

 

Szentendre Skanzen Birka a kondérban. társkeresők akik szeretik a hasukat, minőségi étel mellet beszélgetni-randizni.
Szentendre Skanzen Birka a kondérban, társkeresők akik szeretik az ínyenc falatokat 2019 Aug. 24. Szombat

 

- A birkahús gasztronómiájához kapcsoló programunk során bemutatjuk a birkatej feldolgozását, a birkahús elkészítésének különböző módjait hagyományos főzőasszonyok és a modern gasztronómia segítségével.

Forrás...

 

 


Retro Party Igazi és bíztonságos randihely a társkeresőknek
Retro Party Alcatraz Club. Társkereső randihely 2019 Augusztus 24. Szombat

 

 

- 70-es, 80-as, 90-es évek zenés hangulatát idézve, mindenki számára táncolható zene. Helyszín: Budapest, VII. Nyár u. 1.pest

Nyitva: 18:00 - 5:00

Forrás itt...

 

 


Budai - Hegység Túra a boldogságom táskereső iroda szervezésében
Budai - Bakancsos társkereső hegység Túra 2019  Augusztus 31. Szombat

 

 

Solymári téglagyártól -Látó-hegy, Árpád-kilátó - Hűvösvölgy. Túra hossza: 15.0 km.

 

 


Dunaparti Kerékpártúra Budapesten. Társkereső iroda tagjai részvételével

 

 

 

Dunaparti Kerékpártúra Budapesten, társkeresők akik szeretnek két kerekezni. 2019 Augusztus 31. Szombat

 

Túra hossza: 10 km. Nehézsége: Könnyű. Terep: Síkvidék. Szintemelkedés: 251 m

Szeptember hónap - Párkereső programjaink, Boldogságom társkereső iroda Budapest

Balatonkenese Vitorlás túra
Balatonkenese Vitorlás túra 2019 Szeptember 06. Péntek


Vitorlástúra korlátozott 2-3 pár részvételével
Forrás 1...
Forrás 2...
 


Dunaparti Kerékpártúra Budapesten
Dunaparti Kerékpártúra  Budapesten 2019 Szeptember 07. Szombat

Túra hossza: 8 km. Nehézsége: Nézelődős - Könnyű. Terep: Síkvidék. Szintemelkedés: 251 mLive Music Club
Live Music Club 2019 Szeptember 14. Szombat

Két szint, látványos igényes kialakítású galéria, egyedülálló fénytechnika, a szórakozóhely összes pontján azonos tökéletes hangzás - ezek a buli- és koncerthelyszín legfontosabb előnyei.

Forrás itt...
 
Jánoshegyi randi
Jánoshegyi Túra 2019  Szeptember 21. Szombat

Budakeszi - Jánoshegyi tető. Könnyű túra

Október hónap - Párkereső programjaink, boldogságom társkereső iroda

Budai - Hegység Túra
Budai - Hegység Túra 2019 Október 05. Szombat

 

Látó-hegy, Árpád-kilátó - Hűvösvölgy. Túra hossza: 13 km.

 


 


Párkapcsolati tréning 2019 OktóberRetro Party Alcatraz Club
Retro Party Alcatraz Club 2019 Október 12. Szombat

 

- 70-es, 80-as, 90-es évek zenés hangulatát idézve, mindenki számára táncolható zene. Helyszín: Budapest, VII. Nyár u. 1.pest
Nyitva: 18:00 - 5:00

Forrás...


 

Szentendre Skanzen
Szentendre Skanzen 2019 Október 19. Szombat

 

- Szent Vendel napja, számadó nap. Ma már nem mindennapi ismeret a pásztor hagyomány és a juhtartás októberben ezt is megmutatjuk. Juhászkutyák sorakoznak szép rendben, majd mutatják be birkaterelési tudományukat, de a juhtartáshoz kapcsolódó szakmák is képviselői is jelen lesznek, így faragók, bőrművesek, spanyolozók. Ez tehát egy igazán jó alkalom lesz, hogy összefussunk néhány juhásszal. Forrás...

 

November hónap - Párkereső programjaink, társkereső boldogságom.hu iroda

Börzsöny - Hegység TúraBörzsöny - Hegység Túra 2019  November 09. Szombat

 

Királyrétről kisebb- rövidebb túrák táv: kb. 12km.  Célpontjai lehetnek a Bajázó-völgy, vagy a Királyrét felett magasodó Várhegy orma. Aki pedig inkább a kényelmes vonatozást részesíti előnyben, a Börzsönyben további lehetőséget találhat a Nagybörzsönyi tradicionális Erdei Vasúton, illetve a csak hétvégén közlekedő Kemencei tündéri kisvasút.


 
Életvezetési tanácsok 2019 November 15. Péntek

 

December hónap - Párkereső programjaink, www.boldogságom.hu

Retro Party Alcatraz Club & Dance
Retro Party Alcatraz Club 2019 December 13. Szombat

- 70-es, 80-as, 90-es évek zenés hangulatát idézve, mindenki számára táncolható zene. Helyszín: Budapest, VII. Nyár u. 1.pest
Nyitva: 18:00 - 5:00
 
Forrás itt...

 
 

Szilveszter a Bakelitben, tombolával - műsorral
Szilveszter a Bakelitben, tombolával - műsorral 2019 December


Bakelit Multi Art Center - Retro
 - Kettő különálló teremben Retro zene, a harmadik teremben társastánc. Igényes tálalásban bőséges vacsora, biztonságos és kellemes környezet.

XII. RETRÓ SZILVESZTER A BAKELITBEN

Szeretne olyan környezetben szilveszterezni, ahol a buli a tetőfokára hághat, a csendrendelet korlátai nélkül? Párhuzamosan három teremben dübörög a party-gépezet a Bakelit Multi Art Centerben Szilveszter éjjelén, a Soroksári út ipartelepén.
 
Készüljön az év legjobb retro bulijára! Retro Dj-k garantálják a jól megszokott szilveszteri hangulatot immár 11. alkalommal. Amire biztosan számíthat: a ’70-es, ’80-as ’90-es évek slágerei, latin terem igazi salsa hangulattal, latin táncbemutató és tánctanítás, illetve az elmaradhatatlan tombola. Idén még több italunkból fogyaszthat korlátlanul, és pazar, több fogásos vacsorával is kedveskedünk. Éjfélkor együtt koccintunk egy pohár pezsgővel a ház részéről, utántöltéshez pedig a bár színes kínálatából választhat. A jókedv és a tánc hajnali ötig meg nem áll. Kérje kedvenc slágereit a DJ-ktől!
Ha nem akar lemaradni, mielőbb vásárolja meg jegyét - most még kedvezményes áron!

12 személyes körasztaloknál történik a vendégek elhelyezése. 12 főnél nagyobb társaságok esetén természetesen van lehetőség egymás melletti asztalok foglalására. Párok foglalása esetén 6 párt ültetünk egy asztalhoz. A legkevesebb számú nagy társaság és a legtöbb kistársaság elve alapján ültetünk.

Helyfoglalás kizárólag a belépő díj teljes megtérítésével lehetséges.
 

Italok

A rendezvény ideje alatt korlátlan italfogyasztást biztosítunk a következő italsorból:

Szénsavas- és mentes üdítők, ásványvíz, gyümölcslevek, egy féle csapolt sör ( Arany Ászok), palackozott borok (Ostoros Pincészet), kávé és cappuccino, valamint a következő égetett szeszek korlátlan fogyasztását tartalmazza még a csomag:

Jagermeister
Unicum
Finlandia
Bols
Bacardi Superior
Varadero Cubano
Finnsburry gin
Jose Cuervo Tequila Silver
Jose Cuervo Tequila Reposado
Grant’s Scotch whisky
Carolans
Johnnie Walker
Jim Beam
Becherovka
Metaxa *****

 

Menü:
(Vacsora: 21:00-tól)

Welcome falatok:
Fűszeres forralt bor
Házi ropogós liba tepertő friss zöldségekkel, sóval és puha kenyérrel

Levesek:
Kakukkfüves, konyakos fácán esszencia fürjtojással és zsülien zöldségekkel
Erdei gombakrémleves szarvasgomba olajjal, házi kenyérlepénnyel

Előételek:
Tanyasi malac kocsonya
Bükkfán füstölt csirke szárny ropogósan laskagombás, Lyoni burgonyasalátával
Kukorica saláta snidlinggel gazdagítva szezámmagos, pikáns húsgolyókkal

Főételek:
Dorozsmai harcsapaprikás juhtúrós csuszával
Rakott zöldséges pite mézédes sütőtökkel
Búzasörrel locsolt bőrös malackaraj borókás lila káposztával és hagymával kínzott tört burgonyával  
Palermói ínyenc jércemell mediterrán módra, parmezános rizs kavalkáddal

Desszertek:
Mágnás somlói galuska "bakelit" módra
Epres, lime-os linzer torta csoki granázzsal

Éjféli hami:
Korhely leves „rafkopapa" módra
Roppanós virsli mustárral, friss házi kenyérrel

Kapunyitás: 19:30.

Beléptetés: a minél gyorsabb beléptetés érdekében kérjük, nyomtassák ki az e-mailben kapott jegyeiket. Ha kinyomtatott jeggyel érkezik, azt tombolaszelvényként használhatja!
 
Árak: később

 
A belépő díja tartalmazza a teljes menüsort (beleértve a vacsorát), a korlátlan ital fogyasztást (kivéve az éjféli koccintás után fogyasztott pezsgőt), valamint a tombolaszelvényt. A meglepetés tombolanyeremények között 30 üveg pezsgő is a szerencsés nyertesekre kacsint.

Forrás...

 Forrás itt...

A Boldogságom Társkereső Iroda Budapest Róbert Károly krt.96-100., programszervezéséről

- A túrák és kirándulások alkalmával a baleset biztosításról egyénileg a résztvevők gondoskodnak.

Párkereső tagjaink számára a részvételi feltétel: a részvétel napján a Boldogságom Társkereső Iroda által kiállított nyilatkozat kitöltésével és aláírásával lehetséges.
A Boldogság Társkereső Iroda Budapest kijelenti, a programváltozásokra minden jog fenntartva. Más weboldalakból átvett tartalom, www.boldogsagom.hu társkereső oldalunkon forráskóddal megjelölve.

A www.boldogsagom.hu és www.boldogságom.hu oldalon található írás, tartalom oltalom alatt áll.