Fiataloknak társkereső szolgáltatások

Kedves fiatal társkereső lányok és társkereső fiúk!


Normális fiatalok, akik nem akarják, hogy zaklassák őket modortalan, arctalan, kapuzárási szindrómával küzdő idősebb férfiak vagy idősebb hölgyek, akik újra szeretnének fiatalodni, emberek, akik lehet, csak szexpartnert keresnek, komoly szándék hiányában próbálkoznak, ha a hasonló oldalakat elszeretnéd kerülni, itt jó helyen jársz.


A boldogságom társkereső oldalon, valós fiatalok, friss fotókkal keresik párjukat.
Elérhetőségeiket biztonságban kezeljük, ha már tagunk vagy: fiatal társkeresők elérhetőségét weboldalunkon irodán keresztül elérheted, nincs VIP-tagság lehúzás.


18-25 év közötti társkereső fiataloknak egyszeri 17.500-ft az éves párkereső tagság, ha véletlenül nem sikerül párt találnod abban az esetben plusz 1 év társtaláló díjjal megajándékozunk a társtaláló sikered érdekében.


Ha lány vagy, abban a szerencsés helyzetben vagy, hogy a fiú társkeresők keresik a lányokat, talán ez igaz is volt 10 évvel ezelőtt de ma már a szerepek az élet területén felcserélődnek, gátlások nélkül, sokkal nyitottabb társadalomban élünk.


Biztonságos, tökéletes társkereső iroda a fiatal párkeresők számára, az őszinteség, maximális és személyes hozzáállásom a sikered érdekében és a védelem amely az irodánk erőssége.


Minden egyes társkereső fiatallal, aki irodánkhoz fordul, személyesen találkozom a Budapest Üllői u. 25 szám alatt található fiatal társkeresők centrumában.
Személyes, fiatalos, kötetlen elbeszélgetés fontos a sikeres pártalálásban.


Budapesti társkereső irodánkban kizárólag velem fogsz, Nyíri Zsuzsanna, mint irodavezető, személyesen találkozni, nem találkozol közömbös, fapofa munkatársakkal akiknek 1 vagy a sok társkereső közül.
 

Társkeresés 30 felett

Társkeresés 40 felett

Társkeresés 50 felett

Társkeresés 60 felett

Társkeresés 70 felett, ne adjuk fel, még jöhetnek szép napok!

Nyugdijas társkereső, ne a magány legyen a társam!

Gyerekes társkereső Hölgyek és férfiak

Társkeresés elváltaknak, hogyan tovább?

Keresztény társkereső, a hit ami összeköt!

Kedves katolikus társkereső!

Ha szoros, meghitt és öszinte kapcsolatot keresel, közöttünk a helyed.

Társad megtalálásában ne várd a csodát, gyakorold a hitet, tegyél érte, hogy krisztusi társra találj aki 1 életen át hivő társad lehet, isten nem kivánság kosár.

A hit arról szól, hogy aktívan éljük mindenapjainkat, ne akarjál csak azért hivő lenni, hogy társat találj.

 

Valentin napi társkereső

Szentivánéj társkereső

Karácsonyi társkereső

Tavaszi társkereső 2016

Kelta, Japán, Kínai horoszkóp társkeresőknek 2016

Társkeresés szempontjából nézve ki illik hozzád a csillagjegyed alapján?

2016
A házasságok az égben köttetnek - tartja a mondás. De még a párkapcsolat milyenségét is befolyásolják a bolygók. Ez a magyarázat a "meglátni és megszeretni" aranyigazságára. Akit az égiek egymásnak rendeltek, azok ezt megérzik. Ha pedig nincs áldás egy kapcsolatra, ne erőltessük.

Még annak is égi magyarázata van, hogy az ellentétek vonzzák egymást. Az állatöv egymással szemben álló jegyei között ugyanis olyan éles az ellentét, hogy az már összhangnak is tekinthető - ha nem is mindig. Minden megvan az egyikben, ami a másikból hiányzik. Így aztán tökéletesen kiegészíthetik egymást.
 

Ki illik a Koshoz?

A Mérleg életre szóló szövetséges lehet. Ha megtanulják tiszteletben tartani egymás szokásait és igényeit, akkor, akár a mesében: addig élnek boldogan, míg meg nem halnak. Az Oroszlán. Szerelmüket a teljes összhang, a dinamizmus és a lelkesedés hatja át. Mindketten magas hőfokon égnek, egyre izgalmasabb játékokat eszelnek ki az ágyban. Az Ikrekkel és a Nyilassal is hamar szót tud érteni. Ez még inkább barátság, de idővel szerelemmé érhet. Az egyiket a tett, a másikat a gondolat vezeti. Így jól kiegészítik egymást. Mivel mindketten a saját karrierjüket építik, a saját útjukat járják, esténként jólesik egymás karjában kipihenni a nap fáradalmait.

Ki illik a Bikához?

A Skorpió az igazi. Féktelen szenvedélyével szét tudja törni a Bika tartózkodását, és a szerelem minden stációját végigjárják az ártatlan flörttől egészen az extázisig. A Rákkal minden téren szót tud érteni; az otthon és a gyerekek töltik ki életüket. A Halak nyugalma is jó hatással van a Bikára, cserében biztonságos hátországot teremt társának. Még azt is képes elnézni neki, hogy szétfolyik a pénz a kezéből. A Bak rideg józanságát képes megtörni szeretetével, és vénuszi erotikával annyira magához láncolja, hogy többé el nem tudja csábítani.

 

Ki illik az Ikrekhez?

A Nyilasban megértő társra talál. Mindkettőjüknek óriási a szabadságigénye - ezt meg is tudják adni egymásnak, és közben egymásra is figyelnek. A Mérleggel kellemes párost alkotnak. Kifogyhatatlanok a beszédtémából, és szerencsére egyikük sem féltékeny típus, hát abból sincs konfliktus, ha olykor egymás nélkül mennek társaságba. A Kos tüzessége felvillanyozza, és bár induláskor egyikük sem gondol hosszú távú kapcsolatra. Később mindketten elcsodálkoznak, hogy egy egész életet kibírnak egymással.
 

Ki illik a Rákhoz?

A Bak komolyságába azonnal beleszeret, és mindent elkövet, hogy kedvese elvárásainak megfeleljen, hogy dicséretét elnyerje. Egy másik Rákkal a boldog családi életet hasonló gondolkodásuk, azonos érdeklődési körük garantálja. Akkor boldogok, ha sok gyermek szaladgál körülöttük. A Skorpió határozottsága megbabonázza. Csodálja az erejét, céltudatosságát. Felnéz rá, és egy életen át hajlandó alávetni magát az akaratának. A Bika megbízhatósága, higgadt természete már az első pillanatban leveszi a lábáról, és meg sem állnak az oltárig.

Ki illik az Oroszlánhoz?

A Vízöntő visszafogottsága és az Oroszlán nagyvonalúsága tökéletes ellentétes. Mégis éppen ez az ellentét tartja össze őket - akár egy életen át. Mindketten tiszteletben tartják egymás szokásait: kitűnő véd- és dacszövetséget alkotnak. A Nyilassal hamar megtalálja a közös hangot, a közös társaságot, a közös életcélt. Mindig forró körülöttük a levegő, "százhúsz fokos lázban égnek", habzsolják az életet. Az Ikrek örömmel hízeleg az Oroszlánnak, legyezgeti a hiúságát, és ezzel még azt is el tudja érni, hogy olykor külön utakon járhasson - egyedül, a párja nélkül.

Ki illik a Szűzhöz?

A Halak úgy tud alkalmazkodni, annyira igyekszik megfelelni, hogy azt még a legkritikusabb Szűz se tudja elérzékenyülés nélkül fogadni. A Bak esetében épp fordítva működik minden. Ő az egyetlen, akinek a kívánságait a Szűz boldogan teljesíti, mert be akarja bizonyítani, hogy érdemes az elismerésére, szeretetére. Bár a külvilág egyhangúnak és unalmasnak látja az életüket, számukra ez az egyhangúság jelenti a biztonságot. A Rák hasonló gondolkodásmódja vonzó a Szűz számára. Egyformán takaréklángon égnek, mindketten békés otthonra vágynak, ahol mindenkinek vagy egy saját kis kuckója, ahova elvonulhat, ha magányra vágyik.

Ki illik a Mérleghez?

A Kos lendületessége, céltudatossága mindig ki tudja lendíteni a Mérleget a holtpontról, miközben megfontoltságával képes visszatartani a meggondolatlan lépésektől. A Kos tüzessége és a Mérleg érzékisége olyan erős kapocs, ami évtizedekre összeköthet. A Nyilas optimizmusa és világmegváltó tervei könnyen lázba hozzák. Az "élni és élni hagyni" elve alapján inkább szövetségesek, mint házastársak. Az Oroszlán hasonló beállítottságú: épp úgy imádja a luxust, az előkelő társaságot, a gondtalan életet. Ha nem egymással rivalizálnak, nagyon jó szövetségesek lehetnek.
 

Ki illik a Skorpióhoz?

A Bika az egyetlen, aki teljes mértékben, mindenben megfelel a Skorpió elvárásainak. Nyugodt erotikája csodálatos szerelemben olvad össze a Skorpió féktelen szenvedélyével. A Szűz szorgalmával, egyszerűségével vonzza. Fel tudja oldani kedvese gátlásait, mert érzi, hogy remek szerelmi partnert talál benne. Ha kihűl a kezdeti láng, mély barátsággá alakul a kapcsolatuk. A Halakkal eléggé egyoldalú a kapcsolata, ugyanis amíg az felnéz rá és imádja, addig a Skorpió - talán kényelemszeretetből - csupán elfogadja a rajongását.

Ki illik a Nyilashoz?

Az Ikrek bár az életszemlélete merőben eltér, azért egy sor közös vonás is található természetükben: mindketten élénk társasági életet élnek, lételemük a nyüzsgés, imádnak utazni. A Kostól nemcsak állandó őszinte csodálatot kap, hanem lángoló szerelmet is. Optimizmusuk mindig átsegíti őket az útjukba kerülő akadályokon. A Mérleg mestere a romantikus hangulatteremtésnek, könnyen leveszi a lábáról az ábrándos lelkű Nyilast, és mert mindketten szeretik megadni a módját a szerelmi együttlétnek, újabb és újabb meglepetést eszelnek ki egymás elkápráztatására.

Ki illik a Bakhoz?

A Bika ideális partner számára, hiszen megfontolt, két lábbal áll a földön, mindig biztosra megy. A Bika még a legszégyenlősebb Bakból is képes kicsalogatni a szerelmet. A Rák alkalmazkodását, ragaszkodását nagyra értékeli, és könnyen igent mond a közös életre. De ez kapcsolat valójában inkább gazdasági, mint érzelmi közösség, ugyanis a Bak soha nem tudja megadni azt a melegséget, amire a Rák élete végéig álmodozik. A Szűzzel és a Skorpióval kiegyensúlyozott párost alkotnak: sokra vihetik együtt!

Ki illik a Vízöntőhöz?

Az Oroszlán kedvességével, ajándékaival elkápráztatja az amúgy puritán Vízöntőt. Leveszi a lábáról, nem is fogja megbánni, mert élete végéig kényeztetésben lesz része. Az Ikrek viszont ötleteivel, játékosságával hódítja meg. Mindketten igénylik a függetlenséget, így nem esik nehezükre megadni azt a másiknak. Éppen ez lesz hűségük záloga. A Nyilas világmegváltó tervei elkápráztatják, - még az is lehet, hogy reális alapokat talál társa álmainak. Egész életüket mások boldogulásának szentelik, és ez még öregkorukban is szoros kapocs kettőjük között.

Ki illik a Halakhoz?

A Szűz tökéletes párja lehet, mert minden megvan benne, ami a Halakból hiányzik: a racionalitás, az aprólékosság, a takarékosság. A szerelem képes arra, hogy közös nevezőre jussanak és megtalálják egymás oldalán a boldogságot. A Bika igazán illő partner, mert mellette mindent előre ki tud számítani, nem kell tartania a meglepetésektől. A Bak szívét meghódítani nagy kihívás. De a Halaknak ez is sikerül. Rengeteg türelemmel, megértéssel boldog házastársat faraghat belőle. És ez őt magát is boldoggá teszi.