Társkereső fotózás, hogy érdekesnek, izgalmasnak találják, csak természetesen.

Profil fotózás a párjukat keresőknek, profeszionális környezetben ki hozzák Önből a természetes szépségét.

Társkereső fotózás Hölgyeknek, Uraknak.

 

A társkereső Irodánk tapasztalatára alapozva, egy professzionális fotó, a fotóstúdió     adta előnyök és a szakmai hozzáértés együttes alkalmazásával a fotóművész  kihozza Önből a természetes szépséget, a bájt, a férfiasságot, a sármot.

 

Nagy örömünkre megismerkedtünk egy igazi fotóművész szakemberrel Kaszás Attila személyében aki egyben a tehetségén és természeténél fogva a közvetlenségével maximálisan segít kihozni Önből  a rejtett értékeket.

 

Az Attilával igazi élmény a közös munka, nem a beállításokkal és fotóexponálással kezdi, az adott időben Önre kíváncsi, csak is Ön van a középpontban, kölcsönös megismerést követően a belső értékeire hangolódik és azon veszi észre magát, hogy görcsök, feszültség nélkül, teljes természetességgel áll a kamera előtt, így készülhetnek el a jó képek, amit képtelenség otthoni körülmények között kivitelezni.

 

Profilfotózás - fotóművész és fotóstúdió előnyei a társkeresésben.

 

- házilag készített fénykép sorozat is jó DE ha igazán igényesek vagyunk Önmagunkra és szeretnénk a maximum közeli állapotot nyújtani a társkeresés területén, ebben az esetben 1 percet se habozzunk.

- Önről is lehet jó minőségben, nagyszerű portréfotót készíteni nem csak a sztárokról!

- A megbeszélt időpontnak megfelelően megérkezik, megismerkedés és kezdődhet fotózkodás, a rövid portrésorozat 30perc, ennyit szükséges rászánnia az  idejéből.

- A profilfotózás alatt Attila garantálja a jó hangulatot a hozzáértő szakértelmével igazán eredeti beállításaival, feszültség feloldó képességével színvonalas társkereső portréfotók boldog tulajdonosa lehet.

- Profilfotóit feltöltve a boldogságom társkereső oldalra, a tapasztalatok szerint sokkal nagyobb érdeklődésre számíthat mint eddig.

 

Társkereső profilfotó árak:

 

Az Objektív Fotóstúdió Budapest és a Boldogságom Társkereső Iroda Budapest szoros együttműködésének eredménye, legyen szó:

- Társkereső portréfotóról

- Csábító fotósorozatról

- Prémium fotósorozatról

 

A Boldogságom Társkereső Irodánál regisztrált társkeresőknek 20% kedvezmény jár, bármely fotósorozat árából

 

Éljen a lehetőséggel és menjen el egy fantasztikus fotózásra, hozzák ki Önből a vonzó, szimpatikus és ellenállhatatlan tulajdonságát.

Győződjön meg róla személyesen!