P.Lilla

Köszönöm a sok praktikus ötletet amit az irodától kaptam! Tetszett a diszkréten kezelt hozzáállásatok, megérintett a szerelem és ezt nektek köszönhetem. Így tovább és sok sikert kívánok a társkereső munkátokban.

N. Annamária

A honlapot olvasva, először kételkedtem a sok ígéretben, de a kedvesség és figyelmesség amit kaptam a társkereső irodában az meggyőzött. Nem csalódtam! Hasznos volt az a sok segítség amit a partnereitektől kaptam, sokkal nőiesebb lettem, így végre önmagam lehetek. Élveztem a programokat is amiket ajánlottatok. Csupán egy javaslatom lenne,  randihelyek nem szerepelnek az ajánlásotokban, talán ez is hasznos lenne a boldogságom oldalon.

F.Magdolna

Kedves Zsuzsa! Egy élmény volt önnel találkozni a társkereső irodájában, kellemes környezet fogadott, és amikor elmesélte, hogy párjával saját kezűleg alakították ki az iroda harmonikus világát, hát teljesen lenyűgözött. Úgy érzem Ön-től többet kaptam amit elvártam volna egy ilyen társkereső irodától. Kimondom, szeretnék újra kérni egy beszélgetést öntől, valósággal feltöltődtem a kedves, előzékeny hozzáállásától. Nagyon köszönöm. F. Magdolna

Lujza mama

Megígértem kedves Zsuzsa, hogy írok. Az én koromban már nem hittem az újrakezdésben és mégis megadatott, pláne az internet, ami olyan messze áll hozzám, mint az ország másik fele. Szerencsére a kis unokám megtanított az alapokra és így találtam rá az irodára, igaz pötyögve és csigalassúsággal írok, de működik.  Köszönöm kedves Zsuzsa a Janit, mert őt tényleg tőled kaptam, a főváros után kissé nehezen szokott itt nálam Békésben, már a kutya is megbarátkozott vele. Kissé kell irányítani a vidéki életformában, de szerencsére befogadó. Hála istennek nem vagyok már egyedül. Aranyoskám még egyszer megköszönve, jó egészséget kívánok Önnek.

B. Edmond társkereső a szerelmes

A boldogságom irodánál, meg volt az első randim és az utolsó is egyben, megtaláltam a boldogságom Reni személyében, jó még az elején vagyunk az ismerkedésnek, de minden smakkol, várom a perceket, hogy újra meg újra láthassam. Köszöntem mindent, Eddi

Frenki

Végre egy társkereső iroda, ahol nem horribilis összegbe kerül a párkeresés, számomra a szimpatikus programokról nem is beszélve.

Andi

Sziasztok! A párkeresőknek üzenem: fénykép és leírás után azonnal ne ítélkezzetek, ugyan is én ezt tettem és 2hónap csúszásba kerültem ezáltal. Már előbb is megismerhettem volna Lalit, ha válaszolok a kérésére. 1 rosszul sikerült fénykép és bemutatkozást csípőből azonnal elutasítottam, ezt azért írom, mert ki van kövezve a megfelelő út csak tudni kell helyesen megtalálni. Sok sikert és türelmet mindenkinek. Üdv: Andi és Lali

P. László társkereső, aki komolyan gondolja, Pécsről

A társkereső hirdetésükkel találkozva gondoltam adok magamnak egy esélyt a pártalálásra és az  oldalukon hamar megtaláltam mindent így aztán be is regisztráltam. A boldogságom irodában szívéjesen fogadtak, hamar sikerült is randevút szerveznem, hála Önöknek, Zsuzsának!! Kíváncsian várom a folytatást és nézem folyamatosan a programjaikat. Csak így tovább!

Vendégkönyv bejegyzés beküldése


Név:
E-mail:

Megjegyzés: